Ninja121 Napisano 5 Kwietnia 2022 #553050 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Nie mogę wieść na moje konto ninja pisze mi Invalid password czy mog mnie od nowa mnie dodać że mal Szyszko co miałem na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Kwietnia 2022 #553053 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Nieprawidłowe hasło do konta przy logowaniu na nick już na serwerze czy wyskakuje w konsoli i nie masz w ogóle możliwości wejścia na serwer bez podania hasła? Jeżeli druga opcja to pewnie kupowałeś vipa. Wklej wtedy to do konsoli: setinfo _pw "hasło" lub setinfo _ss "hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja121 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor #553056 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 15 minut temu, Madziaa<3 napisał: Nieprawidłowe hasło do konta przy logowaniu na nick już na serwerze czy wyskakuje w konsoli i nie masz w ogóle możliwości wejścia na serwer bez podania hasła? Jeżeli druga opcja to pewnie kupowałeś vipa. Wklej wtedy to do konsoli: setinfo _pw "hasło" lub setinfo _ss "hasło" Nie dała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi