korkessi1 Napisano 6 Kwietnia 2022 #553091 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Moim zdaniem jak i pewnie innych graczy fajnie by było jakby było dodane takie coś jak "klany" żeby topka klanów też była i np że można ulepszać klan i jakiś tam % na lepsze trafy ze skrzynek jak i zdobycie skrzynek / kluczy za kille . Myślę że to by była dobra opcja zrobić takie coś HANA MONTANA dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 7 Kwietnia 2022 #553108 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 7 Kwietnia 2022 #553109 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Ale do tego bym dodał jakies nowe skiny, naprawil dźwięki kos, mowiac dodac nowe skiny mam na mysli takie ktore sa w csgo, a nie jakies ak ufo XD. Dodał plugin zeby pokazywało ile hp zostalo graczowi przez ktorego zostalismy zabici. A i top15 nie ma, swoja pozycje w rankingu mozna sprawdzic tylko wpisujac /rank ale fajnie by bylo jakby sie dało sprawdzić kto jest w top15 Ode mnie to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor #553111 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Godzinę temu, jaczituje napisał: Ale do tego bym dodał jakies nowe skiny, naprawil dźwięki kos, mowiac dodac nowe skiny mam na mysli takie ktore sa w csgo, a nie jakies ak ufo XD. Dodał plugin zeby pokazywało ile hp zostalo graczowi przez ktorego zostalismy zabici. A i top15 nie ma, swoja pozycje w rankingu mozna sprawdzic tylko wpisujac /rank ale fajnie by bylo jakby sie dało sprawdzić kto jest w top15 Ode mnie to tyle. Można sprawdzac topke wpisz /top10 jaczituje dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HANA MONTANA Napisano 7 Kwietnia 2022 #553123 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 fajny pomysł, jestem za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 9 Kwietnia 2022 #553159 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Wisi to juz kilka dni a ktos to z góry przeczytał? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Licho Napisano 16 Kwietnia 2022 #553367 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 +1 jestem za, dodałbym do tego jakieś nagrody za np. top1 klan miesiaca. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi