rakaniczo Napisano 23 Kwietnia 2022 #553607 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Witam. Dostałem kicka za nick kocham putina i rosję w związku z tym mam pytania: Czy jak napiszę kocham dzordźa busza i USA też dostanę kicka ?? Czy jak napiszę kocham Ariela Szarona i Izrael też dostanę kicka ?? Czy w końcu jak napiszę kocham Burego i żołnierzy wyklętych też dostanę kicka ?? Nie mam zamiaru wywoływać bezsensownej dyskusji tylko zwrócić uwagę na absurd sytuacji oraz oczywiście oczekuję prostej odpowiedzi na proste pytania. Pzdr karlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir! Napisano 23 Kwietnia 2022 #553608 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Nie uważasz, że w tych czasach grać na takim nicku nie wypada? Tutaj nie chodzi o jakiś losowy kraj i jego prezydenta a jednak o zbrodniarza wojennego więc nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Kwietnia 2022 #553609 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 A ja odpowiem krótko jeżeli chcesz prostej odpowiedzi xD Osobnika, którego miałeś w nicku, należy jebać więc kick to i tak za mało :v Zero szacunku dla ruskich. Nie ustawiaj takiego nicku, proste. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Kwietnia 2022 #553610 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi