zielony. Napisano 2 Czerwca 2022 #554022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Witam was. Już bardzo długo gram tu u was Niektórzy mnie znają niektórzy nie. Gram pod nickiem zielony.. Życzę miłego dnia. PS. Pochylnia to pierwszy serwer który grałem od dziecka na początku gry w cs'a Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonseseR Napisano 3 Czerwca 2022 #554023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Siema zielony :D Ja Cię lubie bo jesteś spoko do mojej powalonej osoby :D sorry, że przeze mnie nie możesz grać na swoim nicku bo administracja nałożyła na nie hasło. Teraz jesteś na forum to może Ci podadzą te hasło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Czerwca 2022 #554024 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Siemano, zachęcam do udzielania się w tematach jak i na chatboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4RT1N Napisano 3 Czerwca 2022 #554026 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Siemaneczko zielony. Czyli nie jestes calkiem zielony na pochylni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi