Licho Napisano 7 Czerwca 2022 #554057 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Witaj W związku z tym, że na serwerach / forum widzi się coraz więcej wpisów typu : - Jak zalogować się po zakupie VIPa? - Kupiłem VIPa i nie mogę sie zalogować ! a więc śpieszę z pomocą ! Po zakupie VIPa na serwerze najczęściej wyskakuje nam polecenie aby wpisać hasło, które pozwoli nam na grę z VIPem. Jak się okazuje wielu kupujących nie wie, że hasło trzeba wpisać również w konsoli albo nie wie w jaki sposób to zrobić. Jeśli po zakupie VIPa chcesz wejść na serwer i wyskakuje CI błąd "INVALID PASSWORD" Oznacza to, że nie wpisałeś swojego hasła do konsoli. Dla zielonych konsole odpalamy przyciskiem ( ~ ) - Tylda. Znajduje się ona pod przyciskiem ESC. Kiedy już odpalimy naszą konsole pozostaje nam wpisać komendę wraz z naszym hasłem: setinfo _pw "TwojeHasło" po wpisaniu naszego hasła do konsoli możemy śmiało wejść na serwer i cieszyć się grą oraz dodatkowymi opcjami jakie posiada nasz VIP :) Mam nadzieję, że ten krótki temat przyda się nowym graczom, którzy chcą pograć na VIPie a przy okazji wspomóc serwery Pochylni. M4RT1N, Mumin., Deus lo Volt i 1 inny dodali reakcje 3 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi