ISmerfXD Napisano 20 Grudnia 2022 #555036 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Nick na serwerze:ISmerfXD Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 4 Doświadczenie: 4 miesiące Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: posiadam lecz nie gram na steam ponieważ gram na nonsteam od dwóch lat i przyzwyczaiłem sie do niego a z tego co wiem na steamie są troche inne ustawienia SID: Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199011452774/ Link do profilu na banid:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:525593523 Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/ISmerfXD/145.239.237.108:27385/ Kontakt: discord/forumpv/fb/gg Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:na serwerze mało widziany jest admin prynajmniej ja nie widze a ludzie wchodzą czasami i denerwują czitami lub kuturą i myśle że nadaje sie na to stanowisk.Licze na pozytywne rozpatrzenie pozdro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca12 Napisano 20 Grudnia 2022 #555051 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Wszystko fajnie, ale STEAM czy GG powineneś podać w razie czego jakby się cheater trafił i byłby szybki kontakt do Ciebie, a tak po za tym czemu nie chcesz podać swojego steamu czy profilu banid? Bo takie coś jest po to aby zweryfikować czy nie masz VAC'a w csie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISmerfXD Napisano 21 Grudnia 2022 Autor #555053 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Godzinę temu, Jaca12 napisał: Wszystko fajnie, ale STEAM czy GG powineneś podać w razie czego jakby się cheater trafił i byłby szybki kontakt do Ciebie, a tak po za tym czemu nie chcesz podać swojego steamu czy profilu banid? Bo takie coś jest po to aby zweryfikować czy nie masz VAC'a w csie. A wiesz że nawet nie pomyślałem o tym ale dzięki że mówisz zaraz się dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 21 Grudnia 2022 #555055 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Admin jest nadawany graczom STEAM, VAC w csie już schodzi na inną drogę bo to nie ma różnicy, na serwerze wszystko można sprawdzić. Liczy się jedynie kwestia zabezpieczeń przed podszywaniem i wymuszaniem przez lewe serwery zmian w cfg/gui (jedna z topowych sieci cs zmienia Ci bez powolenia pliki, a kolejna robi zmiany w rejestrze PC) Ale ty admina nie dostaniesz, bo jakos mi te podanie i aktywnosc tygodniowa nie pasuje. Maly masz staz, czyli trzeba ciebie szkolic prawie ze we wszystkim. Sprobuj po nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISmerfXD Napisano 21 Grudnia 2022 Autor #555057 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Dobrze i dziękuję za w miarę szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2023 #555314 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi