sqven Napisano 1 Stycznia 2023 #555156 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Witam mam taki mały problem związany z serwerem. Posiadam czystego cs 1.6 na steamie i przez cały czas nie jestem w stanie wejść na serwer bo mi wyrzuca grę do pulpitu, a jeśli uda mi się wejść to wyrzuca mnie z gry po kilku rundach. Szukam rozwiązania problemu żeby móc w końcu pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 1 Stycznia 2023 #555157 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Jakaś informacja jak Cię wywala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqven Napisano 1 Stycznia 2023 Autor #555160 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 właśnie bez żadnej informacji, tylko dzieje mi się to na waszym serwerze nigdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqven Napisano 1 Stycznia 2023 Autor #555161 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 po prostu mam zwykły crash gry i nie wiem co poradzić bo nigdzie indziej na necie nie ma wyjaśnienia tego problemu. Dodam, że mam pobieranie plikow z serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 1 Stycznia 2023 #555162 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Jak nie będziesz wbijał na hpp lub alternativie to nie będzie Cię wywalało. Niestety modele z go modów bugują haxy i dla tego wywala Cię bez żadnego info ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 1 Stycznia 2023 #555165 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 juz bambus swoje spekulacje tworzysz ^^ Sprobuj na nsie wbic, kiedys mialem ten sam problem tylko z serwerem GunXP .. chuj wie co to powodowalo ale na stimie nie hulalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqven Napisano 2 Stycznia 2023 Autor #555176 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 przecież mówię, ze gram na czystym csie i wątpię żeby akurat u was blokowało jakieś cheaty jak na innych serwerach bardziej rozwiniętych czy to fastcupach automixy tez pewnie blokuje. Mogę nawet na game guardzie wbijać i nadal mnie wywala wiec problem w czymś musi leżeć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi