STB95 Napisano 5 Stycznia 2023 #555201 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Nick na serwerze: STB*95 Wiek: 27 Znajomość AMXX (0/8) : 6 Doświadczenie: Doświadczenie bardzo dobre mam swoje latach i wróciłem po starych latach do cs ale nic się nie zmieniło, Byłem kiedyś opiekunem servera , własny forum ... Czy posiadasz Steam: Po tych latach nawet zapomniałem emila do starego steama ^^ ale zakup już w drodze :) Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/STB*95/145.239.237.104:27415/ Kontakt: Teraz będę aktywny cały czas tutaj Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram u was praktycznie dwa dni i zobaczyłem że server praktycznie nie ma aktywnych adminów a aktywność polega , Gracze nie wykonują cele ale chodzą po mapie to często jest na nuke gra ma być przyjemna dla każdego gracza i brak kultury jest od strony graczy ..... Inna sprawa wgrał bym Antyflesh Kick resp do 1:30 potem traci się zycie do 0 Przechodzenie przez graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 5 Stycznia 2023 #555202 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Do kolejnego, bo na razie nie masz nic spelnionego z wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2023 #555203 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Za tydzień zapraszam z podaniem jak nabijesz minuty + gra na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2023 #555204 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi