BanZaNic. Napisano 16 Stycznia 2023 #555306 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Cześć, ja chciałbym złożyć podanie o admina Nick: BanZaNic Wiek: 17 Komendy: 4/8 Nie miałem styczności z adminem Ale dam z siebie wszystko. Kolega jako admin mi tłumaczy powoli :D. Jest mały problem, ponieważ nie posiadam csa na steamie. Konto stream mam ale nie mam funduszy na kupienie csa w steamie. Jak bym mógł prosić o przymknieciu oka na to :). Byłem zbanowany raz, za wyzywanie z powodu jakiś gość zwyzywał mnie od najgorszych. Jestem kulturalny, jak już wyzywam to z kolegami tak dla zabawy ale zawsze mogę zmienić postawe :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2023 #555309 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Najpierw to się trzeba nauczyć pisać podania, potem dopiero je pisz. Oczywiście nie wcześniej niż za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2023 #555310 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi