kamil2004 Napisano 19 Stycznia 2023 #555374 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Witam dostałem perma na serwerze 4maps ponieważ nie zauważyłem że dostałem bana na 1 dzień i myślałem że wejdę po 5 min jakimś cudem wszedłem niewiedzsc że to na 1 dzień i dostałem perma chciałbym prosić o unbana iż to mój ulubiony serwer na którym gram już 3 lata mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Stycznia 2023 #555375 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Witam, komórki mózgowe działają? WZÓR Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Stycznia 2023 #555382 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi