mistrz patelni1 Napisano 4 Lutego 2023 #555577 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 mam prozbe o zdjęcie perma wiem teraz ze nie miałem grac ale nie widzialem tego że mam poczekac przepraszam za to ale jeszzce chciałbym sie odwołac do tego że anafalbeta dostał unbana za free czy tam perma czy mugłbym tez za free prosze albo mg zaplocić. :( nie pracowałem nad tym żeby to dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Lutego 2023 #555578 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Nie dostaniesz żadnego UB. Nie będziemy naginać regulaminu specjalnie dla Ciebie, królem lub papieżem nie jesteś. Napiszesz jeszcze jeden temat to nałożę Ci blokadę pisania postów. UB możesz jedynie wykupić lub czekać na masowe unbany - prawdopodobnie na świeta w grudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Lutego 2023 #555579 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi