Erni1995 Napisano 16 Lutego 2023 #555703 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 trolowalem chlopakow ze jestem niemcem .zbanowal mnie na 4 tygodnie bo nie mogl przezyc ze gra z niemcem XD . w powodzie bana napisal ze mnie grunfildy szukaja. mysle ze chlop nie nadaje sie na admina, jest niestabilny i latwo go wyprowadzic z rownowagi. Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 16 Lutego 2023 #555704 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 potwierdzam A tak serio banów masz pełno za trollowanie i podpierdalanie się pod czyjeś nicki, nic nie poradze że na niemców reaguje tak a nie inaczej .. a tym bardziej na teksty w stylu 'i love polish pussy' i to jeszcze jak pisze jakis troll, chcesz trollowac to wejdz se na omegle a nie w gre. korkessi1 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Lutego 2023 #555713 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi