Sebooooooo Napisano 14 Kwietnia 2023 #555973 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Witam chciał bym wyjaśnić poczynania Admina pod nazwą Test dostałem bana generalnie 3 krotnie za nic za.admin na serverze zachowuje sie bardzo chamsko i z tego co wiem bedzie takich skarg wiecej.kolejne jego zachowania postaram sie w SS i tu wrzucić .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebooooooo Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor #555974 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Admin dał mi Pierwszego bana po napisaniu po porazce mojego zespołu "leszcze" czy to zasługuje na bana .... ponownie weszłem i juz z automatu kolejny ban.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebooooooo Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor #555975 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Po kolejnej próbie przed chwilą wejścia na server dostałem bana za czitowanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Kwietnia 2023 #555977 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi