4tunaa Napisano 17 Kwietnia 2023 #556009 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Ban bez ss. co mam zrobic? Powod czitowanie oczywiscie nic nie mialem niewiem czy ktos sb testowal amina czy sie uczy obsugi dopiero nie mam pojecia. wycinek z consoli bo nie mam co wrzucic xd licze ze to wystarczy [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : szybki [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1974295900 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.134.92.93 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 17 Kwietnia 2023 #556010 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 https://pixeldrain.com/u/gpWs2kTH moje demko, ktore nagralem mi sie nie zapisało,a na tym wygląda jakby na lagach grał (przynajmniej u mnie) +mały dodatek @Edit1 Jak nie chce się Wam ogladac tego, to go odbannujcie, next time nagram normalne demo (P.S. zmiencie w regulaminie, ze osoba która dostała bana ma wtawić swoj pov nagrany automatycznie przez serwer, bo to mija sie z celem ogladac demko 60fps) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Kwietnia 2023 #556011 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 @4tunaa wstaw swoje pov, które masz zapisane w folderze cstrike. Czekam 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4tunaa Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor #556012 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 @GandalfBialy ale nie mam tego a jest wstawione przez mumina i wszystko widac nie zawiesza sie praktycznie wgl i po tym przeciez mozna stwierdzic mam tylko to co sciaglem z tego co on wrzucil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Kwietnia 2023 #556013 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 5 minut temu, 4tunaa napisał: @GandalfBialy ale nie mam tego a jest wstawione przez mumina i wszystko widac nie zawiesza sie praktycznie wgl i po tym przeciez mozna stwierdzic mam tylko to co sciaglem z tego co on wrzucil Nie interesuje mnie to, demo jest zapisywane z 3 ostatnich map, więc z tej na której dostałeś bana musisz mieć. Zatem znajdź mi to demko i ma być wstawione w wyznaczonym wcześniej przeze mnie czasie. Inaczej możesz zapomnieć o grze tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4tunaa Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor #556014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 @GandalfBialy pisalem na chacie jeszcze i mumin pomagal mi znalesc i mialem tylko ze stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Kwietnia 2023 #556015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 I na tym samym Steam_ID, które wstawiłeś do odwołania dostałeś 4 bany w ciągu ostatnich dwóch dni. Dalej zamierzasz z nas debili robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Kwietnia 2023 #556016 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 No cóż - https://bans.pochylnia.pl/ban_list.php, ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Kwietnia 2023 #556017 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi