Marian2207 Napisano 15 Września 2023 #556288 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Witajcie mam problem, wywaliło mnie z serwera z adnotacja nieprawidłowe hasło. najlepsze jest to ze nigdy zadnego hasła nie wpisywałem co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SztywnyGicior Napisano 15 Września 2023 #556289 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2023 40 minut temu, Marian2207 napisał: Witajcie mam problem, wywaliło mnie z serwera z adnotacja nieprawidłowe hasło. najlepsze jest to ze nigdy zadnego hasła nie wpisywałem co sie dzieje? setinfo _pw "hasło" wpisz tą komende w konsoli tam gdzie jest hasło musisz wpisac hasło ktore ustawiales na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 25 Stycznia #557065 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi