Skocz do zawartości

Podanie Sztywnego

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: SztywnyGicior
Znajomość AMXX (0/8) : 6/8 ucze sie
Doświadczenie: Bylem kiedys Pomocnikiem na jailbreaku
Czy posiadasz Steam: Nie, lecz planuje
Link do profilu na banid: brak
Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/SztywnyGicior/145.239.237.104:27415/
Kontakt: Forum(PV) lub discord - dzentelmennn
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywnym graczem staram sie codziennie grac
i jestem ogarnietym lubie pomagac ludziom jak na swoj wiek potrafie byc odpowiedzialny, 
plus brakuje wam dobrych i aktywnych administratorow postaram sie byc najlepszy dziekuje :D

44 minuty temu, Poczdam napisał:

Jestem na nie moje podanie zostalo odrzucone a wiecej napisalem i z tego co widze wieksze doswiadczenie mialem  tym bardziej , ze gostek nie ma steama

Rozumiem twą opinie i że się nie zgadzasz lecz weź pod uwagę że doświadczenie można nabyć jak i steama co jest nie ważne moim zdaniem administrator powinien nie być tylko do banowania ludzi lecz pomagania im, chętny do rozmowy ,łączyć się i taki właśnie chce być :D miłej nocy

I bardzo mnie bawi twój tekst "więcej napisałem" nie wiem czemu tak uważasz gdzie twoje podanie 

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem chlopakiem z doswiadczeniem aktywnym mysle, ze ozywie ten serwer jak i uratuje od cziterow pozdrawiam :)

Porównaj sobie 

15 godzin temu, Poczdam napisał:

Jestem na nie moje podanie zostalo odrzucone a wiecej napisalem i z tego co widze wieksze doswiadczenie mialem  tym bardziej , ze gostek nie ma steama

a Ty w ogóle na ten serwer wchodzisz? jaki masz nick? Kojarze chyba Cie ale bardzo rzadko grasz

Brak aktywności na serwerze dzień po złożeniu podania.

No sorry, ale tak to się bawić nie będziemy.

PS. Powinno polecieć tutaj parę warnów za posty kompletnie niezwiązane z tematem, ale że mam dobry humor, to niech będzie, że Wam się upiekło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...