Gintakun Napisano 1 Października 2023 #556350 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Dobry wieczór Proszę o uzasadnienie bana. [PochylniaBans]-------------------------------------[PochylniaBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Gintakun ||| IP: 93.179.228.174 ||| SteamID: STEAM_0:0:619485095 ||| Admin banujacy: Bolo^ ||| Powod: Czitowanie ||| Ban utworzony: 01.10.2023 - 21:00:58 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [GXP DM] ★ POCHYLNIA ★ RESET 3.08 ★ 1s1k (gg_dev_boxes) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [PochylniaBans]-------------------------------------[PochylniaBans] Kicked by Console: "Zostales zbanowany :<" Kicked :"Zostales zbanowany :<" znalazłem demko i 3 SS'y z chwili zajścia: TUTAJ Podrzucam także steam ID do odbanowania : STEAM_0:0:619485095 Proszę o informację gdy unban zostanie przyznany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Października 2023 #556353 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2023 @Bolo^ zapraszam z wyjaśnieniami, czas 24h. @Gintakun popraw proszę upload i demko wrzuć na zippyshare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gintakun Napisano 2 Października 2023 Autor #556356 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Dobry wieczór ponownie. 21 godzin temu, GandalfBialy napisał: @Bolo^ zapraszam z wyjaśnieniami, czas 24h. @Gintakun popraw proszę upload i demko wrzuć na zippyshare. W odniesieniu do pierwszej części Twojej odpowiedzi: 24h minęły, żadne uzasadnienie się nie pojawiło, a bana na serwerze dalej mam. Co do drugiej części to: Serwis zippyshare.com zakończył swoją działalność w marcu tego roku. Zamiast niego użyłem zaufanego serwisu WeTransfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Października 2023 #556357 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi