Golek Napisano 25 Listopada 2023 #556535 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Nick na serwerze: Golek Wiek: 36 za 3 miesiące 16 Znajomość AMXX (0/8) : 2/8 Doświadczenie: Szczerze rok temu byłem adminem na serverze paintball i coś nie coś umiem. Czy posiadasz Steam: Posiadam lecz nie uzywam Link do profilu na banid: Nie mogę ponieważ nie mam wykupionego cs 1.6 na steam Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/golek/ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ kilka dni temu zacząłem rozgrywkę na waszym serverze i się wkręciłem w granie, oraz myślę ze nie sprawiałbym większych problemów ;} STEAM_0:1:526411903 Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golek Napisano 25 Listopada 2023 Autor #556537 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 2 godziny temu, Golek napisał: Nick na serwerze: Golek Wiek: 36 za 3 miesiące 16 Znajomość AMXX (0/8) : 2/8 Doświadczenie: Szczerze rok temu byłem adminem na serverze paintball i coś nie coś umiem. Czy posiadasz Steam: Posiadam lecz nie uzywam Link do profilu na banid: Nie mogę ponieważ nie mam wykupionego cs 1.6 na steam Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/golek/ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ kilka dni temu zacząłem rozgrywkę na waszym serverze i się wkręciłem w granie, oraz myślę ze nie sprawiałbym większych problemów ;} STEAM_0:1:526411903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 25 Listopada 2023 #556539 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 - wiek - nie podales dokladnego gametrackera , podaj gametrackera z serwera a nie ogolnie - kilka dni temu zaczales grać na serwerze wiec zapewne bedziesz miał mało godzin na serwerze - brak cs na steam ogolnie moim zdaniem jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Listopada 2023 #556540 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 csa na steamie ma, ale golek jest troche nie ogarem ;> Pograsz aktywnie przez najblizszy tydzien i mozesz startowac ponownie, na razie za malo o tobie wiemy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 26 Listopada 2023 #556542 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 a to czasami jeszcze nie ma wystarczającego wieku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Listopada 2023 #556543 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 21 godzin temu, korkessi1 napisał: a to czasami jeszcze nie ma wystarczającego wieku ? Jak on ma 36 lat XD / wyjebane i tak pewnie nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 27 Listopada 2023 #556546 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 20 godzin temu, Mumin. napisał: Jak on ma 36 lat XD 36 za 3 miesiące 16 nie wiadomo jak to rozczytywac XD Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 1 Grudnia 2023 #556584 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Na NIE - 0 doświadczenie w odróżnieniu czy ktoś ma haxy czy nie - wiek - kali jesc kali pic Polski trudny być Słuchaj dalej swojego kolegi gwiezdnego kto ma haxy a kto nie ;) 3 mapy grałem i nie potrafiłeś demka nakręcić... Zwyczajnie bycie adminem to nie jest Twoja bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 1 Grudnia 2023 #556586 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 W dniu 26.11.2023 o 05:33, Szczery napisał: csa na steamie ma, ale golek jest troche nie ogarem ;> Pograsz aktywnie przez najblizszy tydzien i mozesz startowac ponownie, na razie za malo o tobie wiemy ^^ Nie dobra zmieniam zdanie, wersji testowej admina raczej nie dostaniesz tzj amx_kick i amx_say wiec odpadasz. Chociaz tu moglbys pomoc, pisac o celach .. ale aż takiego zapotrzebowania teraz nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Grudnia 2023 #556604 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi