KoroniarzDP Napisano 6 Grudnia 2023 #556627 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 dzis godzina 20:04 dostalem bana na pol godziny od admina tomaka za to ze powiedzialem mu ze nie moze mnie zbanowac za robienie normalnych stref i powiedzialem mu ze jak mnie zbanuje za to to straci adma i dal mi bana na pol godziny powod bana (nie strasz mnie) admin ewidentine wykorzystuje flagi,prosze o rozpatrzenie nad degradem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoroniarzDP Napisano 6 Grudnia 2023 Autor #556628 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Teraz, KoroniarzDP napisał: dzis godzina 20:04 dostalem bana na pol godziny od admina tomaka za to ze powiedzialem mu ze nie moze mnie zbanowac za robienie normalnych stref i powiedzialem mu ze jak mnie zbanuje za to to straci adma i dal mi bana na pol godziny powod bana (nie strasz mnie) admin ewidentine wykorzystuje flagi,prosze o rozpatrzenie nad degradem Gracz Admin Powód Bana Długość Komentarze Pliki Kicki 2023-12-06 DostawcaPradu ToMaKa>>>BMW<<<DRIFT>>>BOOS nie strasz mnie 30 Minut(y) 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Grudnia 2023 #556804 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi