CiapakWybujany Napisano 8 Grudnia 2023 #556639 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Kupiłem svipa i kose. Byłem zmuszony zresetować windowsa,(pobierałem od nowa cs) jak wpisałem swój nick i wszedłem na serwer , to pokazało mi że jest nieprawidłowe hasło. Brak jakiegokolwiek wejścia na moim nicku, a na innym już wchodzi bez żadnego problemu. Prosiłbym o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Grudnia 2023 #556651 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Do pliku config.cfg wprowadź linijkę setinfo "_pw" "twoje hasło" oraz setinfo "_ss" "twoje hasło". Za twoje hasło wprowadź to co wpisałeś przy zakupie svip. W razie dalszych problemów kontaktuj się z @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Grudnia 2023 #556652 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi