Administrator VisTeR.' Napisano 24 Grudnia 2023 #556758 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Miały być ładne życzenia ale się tak najadłem i nie tylko pewnie ja że pora w CS'ie pobiegać Będzie skrótowo zdrowia, szczęścia, kasy, chlania i chęci do grania bo z wiekiem jej coraz mniej. Jak się uda to może jeszcze do końca roku zobaczymy pierwsze zmiany na naszej sieci? Jaki chcielibyście dostać prezent od Pochylni? Pochwal się swoim postem w temacie i zyskaj VIPa na 2 tygodnie za frajer (kody będą wysyłane na PW). Obowiązkowo napisz ile czego zjadłeś! Szczery, *MiyaGu* i Mumin. dodali reakcje 2 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 24 Grudnia 2023 #556759 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Dzięki wielkie Władco Kebabów ☺️ Aż za dużo zjadłam, brzuch pełny, ale tak ma być w święta ? Bardzo bym chciała moderatora forum na święta ?? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Grudnia 2023 #556760 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 #nawzajem GandalfBialy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 24 Grudnia 2023 #556762 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 A jak mam vipa i donatora i premke to dostane moda na 2 tydnie za frajer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 25 Grudnia 2023 #556764 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 minecraft oraz ranga moderatora badz wyzej a od ciebie @VisTeR.' litr finlandii na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Marca Autor #558337 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi