Crissu ******** Napisano 27 Grudnia 2023 #556788 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Nick na serwerze: Crissu ************ Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 4 Doświadczenie: byłem kiedyś adminem na serwerach zm. Bardzo długi czas gram w cs'a. Czy posiadasz Steam: Tak. Link do profilu na banid: Banid.pl | Wyszukaj zbanowanych Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for Crissu ************ Kontakt: discord,forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą często widzianą na serwerze,spodobał mi się serwer i mam zamiar zostać z nim przez dłuższy czas.Jestem bardzo pomocnym człowiekiem,i wiem ze gracze serwera by mogli na mnie polegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 27 Grudnia 2023 #556789 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 W sumie można dać szanse na jakiś okres próbny. Steam, aktywność jest. Amxx można nadrobić, to nie problem Powodzenia ;v Crissu ******** dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 27 Grudnia 2023 #556791 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 amxx to wgl nie problem bo wszystko jes w panelu, jak masz steam to masz droge do admina otwarta, a przyda sie ktos nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Grudnia 2023 #556793 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Zapraszam na PW / STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Grudnia 2023 #556794 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi