headshott Napisano 10 Stycznia #556908 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witam, mam do zaoferowania kilka pomysłów którymi można urozmaicić serwer oraz rozgrywkę 1. Klany i jakies ulepszenia do niego za euro np : limit członków za euro albo BONUS przy zabiciu gracza no nie wiem 2. Jackpot dla większości osób byłby bardzo ciekawą opcją ( za skiny albo euro) Cos od siebie : Serwer jest bardzo przyjemny do gry tylko mi by sie jeszcze przyjemniej grało gdyby te zmiany zostały wprowadzone tak jak na starych dobrych GO MODACH, jakis ziomal równiez dodał podobna propozycje jak ja teraz wiec nie tylko ja bym chcial zeby takie zmiany zostały wprowadzone :) Pozdro Headshot Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 10 Stycznia #556910 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia cos w tym jest tylko do klanow trzeba silnik zmienic ale cos juz jest w planach :P Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 10 Stycznia #556912 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Do klanów trzeba inny silnik moda. Jackpot, nie wiadomo jak przy tym silniku by współpracował Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Stycznia #556918 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Jak koledzy wyżej napisali, obecnie nie ma możliwości zrobić dodatków za pośrednictwem używania euro. Z tych propozycji, najbliżej jest obstawianie za monety(dolary) w grze, a wraz z tym pytaniem. Jak wygląda stanowisko pieniędzy w grze, runda w runde.. problematyczne na zakup broni? .. Bo jeśli tak z tym można coś zrobić, dodać bonus do drużyny przegrywającej co runde Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 11 Stycznia #556921 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia Jackpot jest łatwy do zbugowania, więc pewno odpada. :) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi