Administrator Popularny post VisTeR.' Napisano 22 Stycznia #556967 Administrator Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia Witajcie, w tamtym tygodniu pisałem o zmianach na forum. Jednak dziś odwaliła się akcja i forum straciło dane z 5 dni. Chciałbym oczywiście przeprosić bo to moja wina że nie dopilnowałem wszystkiego. Podsumuje jeszcze poprzedni temat co zniknął jakie zmiany zostały wprowadzone na forum a mianowicie: - pożegnanie starego stylu i wgranie nowego który będzie aktualizowany - nowy Chatbox, reset wpisów, plus nowe możliwości - aktualizacja rang i działów na forum O kolejnych rzeczach będę informował w tym temacie. Wszelakie błędy proszę zgłaszać w tym dziale: KLIK. Propozycje można składać w tym temacie. Dziś również dołączył do nas kolejny serwer GO MOD DD2 :P ale czy jako ostatni? kameleonn, Deus lo Volt, Mumin. i 2 innych dodali reakcje 1 1 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 24 Stycznia #557060 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia Jest super !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi