spoko morda Napisano 30 Stycznia #557142 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Nick na serwerze: spoko morda Wiek: 24 Znajomość AMXX (0/8) : 6/7 Doświadczenie: Jestem aktualnie adminem na innych serverach Czy posiadasz Steam: - Link do profilu na banid:- Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/spoko morda/145.239.237.104:27415/ Kontakt: DC messenger forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ gram już od długiego czasu na serwerze dużo osób mnie zna staram się być systematycznym graczem i chciał bym spróbować swoich sił i na tym servie Piona Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 30 Stycznia #557143 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Jestem na tak, Doświadczenie, Aktywność, / @Madziaa<3 Nie ma flag na serwerze, vister mówił by drugi raz napisał podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Stycznia #557144 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Przecież masz admina dodanego. Podania ani rangi na forum nie ma bo było cofane. @*MiyaGu* bo jak zwykle Szczery musiał coś po swojemu pozmieniać i dał komus na NS admina na steamID xD ja dodalam to dzialalo, ale zmienic musi bo sie udusi Edit: To chociaż mu range dodajcie jak już dostęp zabraliscie 💁 *MiyaGu* i kameleonn dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi