*MiyaGu* Napisano 4 Lutego #557190 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Przypomnienie zasad Na pochylni jestem kilka dobrych lat - stary wyjadacz. Lubię grać w piłkę nożna, oraz ją oglądać. Jestem fanem/fanką jednego z angielskich klubów. Mam więcej niż 20 lat. Ten od „dziadostwa”. Preferuje cs 1,6 niż nowsze wersje tej gry. Jestem koneserem/koneserką patologii i dymów Wiesz o kim mowa? Zgaduj ;) Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 4 Lutego #557191 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego @Mumin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DennyS Napisano 4 Lutego #557192 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego patologia to tylko @Mumin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Lutego #557195 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 6 Lutego #557242 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego Rey albo krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi