*MiyaGu* Napisano 10 Lutego #557322 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie dla niektórych może być zaskoczeniem, ale był to @aquax :D A teraz następna osoba ;) Pochodzę z miasta, które jedyne w okręgu nie ma rynku. Nie posiadam prawo jazdy, ale jestem w trakcie ich realizowania od 4 lat XD. Lubię oglądać filmy i seriale w różnej postaci. Bawi mnie nieszczęście drugiego człowieka. Na stres reaguje śmiechem. Największe pierdolnięcie na punkcie muzyki ze wszystkich użytkowników forum xD. Wiesz o kim mowa? Zgaduj :) aquax dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Lutego #557332 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego ostatnie pasuje do karata, ale ten grzyb nie oglada chyba seriali. Sie poszczam jak to rudy bedzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Lutego #557333 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 6 minut temu, Szczery napisał: ostatnie pasuje do karata, ale ten grzyb nie oglada chyba seriali. Sie poszczam jak to rudy bedzie xD Oczywiście, że Rudy. Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Lutego #557350 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego Ja stawiam na Kameleona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi