*MiyaGu* Napisano 14 Lutego #557418 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Czy lubisz czytać książki i jaka jest Twoja ulubiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Lutego #557419 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Kiedyś sporo czytałem, nawet chodziłem w podstawówce na kółko biblioteczne XD Ulubiona książka to chyba Więzień Labiryntu, ale Quo Vadis też mega lubię. @kameleonn light novel to też powieść, więc możesz wymienić jakąś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Lutego #557421 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Nigdy żadnej nie przeczytałam, nienawidzę czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 14 Lutego #557426 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko mangi i loght nowelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi