*MiyaGu* Napisano 14 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #557418 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Czy lubisz czytać książki i jaka jest Twoja ulubiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Lutego Donator UB Team #557419 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Kiedyś sporo czytałem, nawet chodziłem w podstawówce na kółko biblioteczne XD Ulubiona książka to chyba Więzień Labiryntu, ale Quo Vadis też mega lubię. @kameleonn light novel to też powieść, więc możesz wymienić jakąś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Lutego Dziewczyna UB Team #557421 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Nigdy żadnej nie przeczytałam, nienawidzę czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 14 Lutego Moderator Discord Premium #557426 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko mangi i loght nowelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi