*MiyaGu* Napisano 16 Lutego #557459 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie był @Mumin. A teraz czas na następną osobę :) Jestem człowiekiem nie mającym żadnych zainteresowań. Gram w gry bardzo dużo - kilkanaście lat stażu. Jestem alkoholikiem oglądającym anime. Jestem najlepszym graczem w csa. Wiesz o kim mowa? Zgaduj :> Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 16 Lutego #557460 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego @kameleon a fejk to ta ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 16 Lutego #557464 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego kameleon się nie dostaniesz na ubt bez flaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 16 Lutego #557467 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego Jak to zeratul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 21 Lutego Autor #557537 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi