*MiyaGu* Napisano 21 Lutego #557538 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie był @kameleonn A teraz następna osoba. Witam , mam 19 lat na co dzień chodzę do pracy. Moja pasją jest piłka nożna, w którą gram od 15 lat. Moimi osiągnieciami jest gra w pierwszej lidze. Każdemu kto ćwiczy mogę powiedzieć, aby nie przestawał, ponieważ gdy będzie chciał i będzie naprawdę ćwiczył nie oszukując siebie, jak innych to osiągnie naprawdę wysokie miejsce. Po pracy uwielbiam zaglądać na forum i udzielać się w nim, jak najwięcej - co sprawia mi dużą przyjemność. Ode mnie to tyle mam nadzieje, że zgadniecie mała podpowiedz na forum udzielam sie aktywnie od krótkiego czasu . 🙂Lubie pogrywać w cs'a 1.6. Najlepszy gracz w mojej okolicy. Wiesz o kim mowa? Zgaduj :> Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 21 Lutego #557541 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego @Matello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Lutego #557613 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego nie wiem ale nieliczny nie ogląda tych hentaiow, aqq właśnie korek zapomniałem o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Lutego #557614 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego @Matellona 99,9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 24 Lutego #557615 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego @korkessi na 70% bo pamietam, ze kiedys jak gralismy w csa z @Ponczeg :3 to mowil ze gra w pilke xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 24 Lutego #557616 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Wydaje mi się że @korkessi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 26 Lutego Autor #557648 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi