shoxer Napisano 24 Lutego #557605 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): setti Godzina, data zdarzenia: 12:48 Mapa: inferno Opis zdarzenia: Demko na forum STEAM_ID / IP: 0:1:4203762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 24 Lutego #557609 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego wstaw tutaj 3 demka o nazwie 4MAPSPoch1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoxer Napisano 25 Lutego Autor #557617 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Demo z bana, od pierwszej rundy: https://www.zippyshare.day/9G66CiUMdFINB0q/file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 25 Lutego #557618 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego @Kombajnista. rozpiska do demka xd Edit MiyaGu: @shoxer poinformowałam admina na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoxer Napisano 25 Lutego Autor #557620 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Nie chcę spamować, ale dopiszę. @Kombajnista. ostatnią wizytę na forum miał 26 stycznia, konto z jednym postem - podanie o adma. Szanse, że się wypowie, są bliskie 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kombajnista. Napisano 25 Lutego #557621 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Każdy z przebywających na serwerze w tamtym momencie mógł śmiało stwierdzić że jesteś odpalony dlatego poprosiłem o wstawienie dema. Tyle z mojej strony, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 25 Lutego #557622 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego nie obchodzi mnie ze ktos ci pisal masz demko jego to ladnie rozpisz chyba rozumiesz co pisze tak czy juz za duzo to dla ciebie @shoxer wrzuc mi jeszcze demko z numerem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 25 Lutego #557626 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 24.02.2024 o 16:56, kameleonn napisał: wstaw tutaj 3 demka o nazwie 4MAPSPoch1 2 3 pozostałe demka poproszę, 1 i 2 Brak zainteresowania tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Lutego #557658 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi