*MiyaGu* Napisano 26 Lutego #557646 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego Dzięki @Mumin. za pytania, więc nominuje Ciebie do następnej odsłony :D [P] Jaka jest geneza powstania Twojego nicku? [O] Oglądałam kiedyś Tt, jak jakaś babeczka z jakieś wioski afrykańskiej skakała wokół ogniska i krzyczała "majadzu majadzu"> Jakoś tak mi to w głowie zostało cały czas i postanowiłam, że będzie to mój nowy nick xD [P] Jaki jest Twój ulubiony serial? [O] The Walking Dead top top i w sumie jeszcze The Rain. [P] Ulubione jedzonko? [O] Wszelakie makarony, carbonara, spaghetti, papardele no i pierogi wszystkie. ;D [P] Ulubiona drużyna piłkarska? [O] Stricte ulubionej nie mam, ale kiedyś gdzieś tam kibicowałam kiedyś Barcelonie i Manchester City. [P] Jakie masz hobby? [O] Siłownia top top [P] Ulubiona piosenka? The Neighbourhood - Sweater Weather [P] Ulubiony alkohol? [O] Z piwa to będzie Capitan Jack czerwony a z większych % to Jagermaisterek :D [P] Czego w sobie nie lubisz najbardziej? [O] Zbyt szybko potrafię komuś zaufać. [P] Jaka jest Twoja ulubiona gra oprócz CS 1.6? [O] Jest jeszcze na liście Apex, minecraft z starym :D No i kiedyś nie lubiałam takich gierek, ale przekonałam się do Wiedźmina 3 i przeszłam go już z 4 razy chyba :> Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 27 Lutego Autor #557671 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi