*MiyaGu* Napisano 26 Lutego #557650 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie był @Matello A teraz następna osoba :> Dużymi krokami, choć jeszcze trochę mi zostało, zbliżam się do "zmiany kodu na trójkę z przodu", a moje urodziny wypadają w miesiącu, w którym kwitną najbardziej pachnące i moje ulubione zarazem krzewy - lilaki (znane jako bez). Nie mam jakichś szczególnych zainteresowań poza gotowaniem w domu i graniem na komputerze. Moimi, od ostatniego czasu, ulubionymi gatunkami są przeróżne symulatory, np. gotowanie, farma, samochodowe i ogólnie symulacja życia. Mieszkam w mieście, w którym były kiedyś produkowane najlepsze lody z PRL-u czyli Bambino. Jestem mistrzem w trzech dziedzinach: ortografii, ironii i obojętności, oraz graniem w csa i karania łebków. Nie którzy na forum się mnie "boją". Wiesz o kim mowa? Zgaduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Lutego #557652 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego Karat albo Bambus *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Lutego #557656 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego no kurwa bambus i lilianki xD no nie no trzymaj mnie, jak on bzy wpierdala na śniadanie. znowu nie wiem ale jprdl rudy co ty cpiesz haha Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 27 Lutego #557672 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego @Golek Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 4 Marca Autor #557778 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi