Mefedroniarz. Napisano 3 Marca #557757 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca Nick na serwerze: SIORBAJ DYDOLAmefedroniarz Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 3 ponieważ nigdy nie miałem takiej przyjemności korzystania z tego Doświadczenie: Grałem na wielu serwerach nawet jak nie byłem żadnym adminem starałem sie pomuc ludziom nowym Czy posiadasz Steam: Tak Link do profilu na banid: https://banid.pl/kto?to=0:0:601561624 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/SIORBAJ DYDOLAmefedroniarz/145.239.237.104:27415/ Kontakt: steam kontakt na moim koncie Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na pewno w taki sposób was przekonam do siebie .Jestem bardzo odważna osoba i dozo spędzam na serwerach społecznościowych a najwięcej na pochylni bardzo mam dozy starz , bardzo szybko sie uczę nowych rzeczy , i jestem ciekawy różnych rozwiązań ( tylko przepraszam ze nie spełniam jeden rzeczy bo nie mam 7 dni konta ponieważ nie mogłem sie zarejestrować, wole to dopisać żeby z wami być szczery ) Dziękuje za przeczytanie mojego podania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 3 Marca #557758 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca - znajomosc AMXX Doswiadczenie + Z mojego punktu widzenia grasz aktywnie, ale troszke za krotko pograj troszke dluzej i napisz podanie. Na forum tez jestes od dzisiaj co utrudni ci wyszukiwanie tematow. Na mikrofonie tez potrafisz wyzywac innych graczy jak przegrywasz. Nad emocjami tez trzeba panowac dasz bana jak ktos cie zabije? Mefedroniarz. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedroniarz. Napisano 3 Marca Autor #557759 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 3 Marca #557762 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca Nie wypowiadaj sie w własnym podaniu. Jestem za okresem próbnym. Coś tam grasz, amx sie nauczysz. Jsk ktoś Cie zabije to nie raz strasznie się odpalasz. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 Marca #557767 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca naucz sie pisac po polsku, jak ty bany bedziesz wystawial za kólture ? Mumin., Madziaa<3 i Mefedroniarz. dodali reakcje 1 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Marca #557837 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Aktualnie odrzucone. Popraw pisownie oraz braki w wymaganiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Marca #557838 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi