*MiyaGu* Napisano 4 Marca #557779 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie była @Madziaa<3 A teraz czas na następną osobę :> Siema sk*****yny, nienawidzę tego syfu - anime i wyrzuciłbym każdego, prócz vistera. Mumin ssie palkę, a kameleon połyka. Jestem bardzo przystojny dlatego większość nie darzy mnie sympatią i tak widzą same wady. Na sieci zaczynałem jako admin. Wiesz o kim mowa? Zgaduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Marca #557781 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca @Szczery no widzisz, chyba jestem pierwszą osobą, która Cię tak komplementuje? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 4 Marca #557783 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca przystojny xd oj Madzia ja wiem ze tymi twoimi dużymi oczkami widzisz wiecej ale przystojny no loj ;** loj chyba bambus ci bzy wpierdala xDDD jak to mogłabyś być ty @Golek Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Marca #557784 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Jak to kto, Alvaro co się z chodnikiem pobił i miłośnik bimbru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 12 Marca Autor #557919 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi