shvdelele Napisano 19 Marca #558026 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Cześć, piszę po raz 2, bo napisałem w złym miejscu. Wczoraj grałem na serwerze (cs;go 4 maps) Grałem sobie jakby nigdy nic i dostałem bana za aima od władcy poczdamu. Trafiłem jedną głowe dobrą i 10 sek po tej akcji dostałem bana. Nie mam pojęcia jak moge udowodnić, że nie miałem aima. Grałem kilka rund przeciwko temu adminowi i może się wkurzył chłopak. wkurwiony af nick w gierce shadelele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Marca Donator UB Team #558027 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Edytuj temat i podłóż pod wzór + dodaj demka o nazwie 4mapspoch 1 2 3 spawkowane w paczke .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Marca Multi Admin UB Team #558028 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Umiesz płakać, szkoda że nie czytać. Zastosuj niżej wzór, ten wymóg jest po to aby łatwo się szukało ciebie i twojego bana w przyszłości. A jeśli ban za aima folder docelowy cs/cstrike i demko 4MAPS 1 , 2 i 3 wrzuć do folderu, utwórz arch .RAR i wrzuć na jakiś hosting, z linkiem do tematu Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 19 Marca #558033 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Co ty mi o wkurwieniu piszesz? Wrzuć mi tu demko w plikach Cs masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 21 Marca Donator UB Team #558091 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Bana zostaje, brak zainteresowania ze strony odwołującego się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 21 Marca Donator UB Team #558092 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi