shvdelele Napisano 19 Marca #558026 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Cześć, piszę po raz 2, bo napisałem w złym miejscu. Wczoraj grałem na serwerze (cs;go 4 maps) Grałem sobie jakby nigdy nic i dostałem bana za aima od władcy poczdamu. Trafiłem jedną głowe dobrą i 10 sek po tej akcji dostałem bana. Nie mam pojęcia jak moge udowodnić, że nie miałem aima. Grałem kilka rund przeciwko temu adminowi i może się wkurzył chłopak. wkurwiony af nick w gierce shadelele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Marca #558027 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Edytuj temat i podłóż pod wzór + dodaj demka o nazwie 4mapspoch 1 2 3 spawkowane w paczke .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Marca #558028 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Umiesz płakać, szkoda że nie czytać. Zastosuj niżej wzór, ten wymóg jest po to aby łatwo się szukało ciebie i twojego bana w przyszłości. A jeśli ban za aima folder docelowy cs/cstrike i demko 4MAPS 1 , 2 i 3 wrzuć do folderu, utwórz arch .RAR i wrzuć na jakiś hosting, z linkiem do tematu Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 19 Marca #558033 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Co ty mi o wkurwieniu piszesz? Wrzuć mi tu demko w plikach Cs masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 21 Marca #558091 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Bana zostaje, brak zainteresowania ze strony odwołującego się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 21 Marca #558092 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi