adji panem Napisano 21 Marca #558097 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Nick z Discorda: fuman777 Wiek: 16 Doświadczenie w byciu moderatorem: 9/10 byłem już kiedyś na podobnej randze. Znajomość zasad pisowni: 10/10 Znajomość działania BOT'ów Discord: wysoka Znajomość komend Discord: zalezy od botow, ale potrafie wszystkie komendy Kontakt: discord, forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem doświadczony, używam aplikacji discord codziennie więc myślę, że sprawdzę się w roli moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 21 Marca #558098 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Konto za świeże, i mało podanych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 21 Marca #558099 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 21 Marca #558100 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi