OPTIMAL Napisano 28 Marca #558229 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): OPTIMAL Godzina, data zdarzenia: 28 Mar 2024 - 12:02:03 Serwer i mapa: [CSGO 4MAPS] ★ POCHYLNIA ★ SKINY 1.6 ★ 1s1k (de_mirage) Opis zdarzenia: Grałem sobie normalnie i tu cyk ban STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1446300253 Link do demka: https://www.mediafire.com/file/udy5vaxwmhsfkt9/DEMO.rar/file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 28 Marca #558230 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca @OPTIMAL Jasne fajnie że dodałeś demka tylko szkoda że z 27.03.24 a ja chce demka z dziś. /z polecenia mumina sprawdziłem Devast dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OPTIMAL Napisano 28 Marca Autor #558231 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca zobacz pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Marca #558258 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca Skontaktuj się ze mną na discordzie między 8 a 12, bądź po 22:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Kwietnia #558384 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Brak zainteresowania ze strony zbanowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Kwietnia #558385 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi