Dext3r Napisano 30 Marca #558328 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Nick: Siwa Kostucha :D data:30.03.2024 Steam : 0;0:101983659 Link Demko https://www.mediafire.com/file/fyaogyhs0eka4z6/DEMA.rar/file prosze o rzetelna ocene NIE "kameleon" 4MAPSPoch3.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Marca #558329 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca @kameleonn wiesz co robić *MiyaGu* i korkessi1 dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 31 Marca #558342 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 4.50 5.52 11.00 12.18 12.50 15.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dext3r Napisano 31 Marca Autor #558344 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca tez dam demka do weryfikacji bo nie zgadzam sie z opinia teraz wsztkich co potrafia fullauto z m4 bedzie mozna zbanowac. Kazdy kto mnie zna wie ze gram m4 i tylko fullauto prosil bym o weryfikacje innych adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 31 Marca #558352 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Jak na moje zmniejszony rozrzut od 5-6 kuli, widać nawet jak w biegu strzelasz to kule zamiast latać w losowe miejsca, to lądują praktycznie obok albo w przeciwnika. Dla Twojej pewności @Szczery wypowiedz sie i zdecyduj ostatecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dext3r Napisano 31 Marca Autor #558353 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca powiem tak szczerze nigdy nie uzywałem czitow i nie bede tego robił macie jakis problem do mnie chyba demka ta czy tak zostana sprawdzone i otrzymam opni na pewno ja tu zamieszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 31 Marca #558354 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 11 minut temu, Mumin. napisał: Jak na moje zmniejszony rozrzut od 5-6 kuli, widać nawet jak w biegu strzelasz to kule zamiast latać w losowe miejsca, to lądują praktycznie obok albo w przeciwnika. Dla Twojej pewności @Szczery wypowiedz sie i zdecyduj ostatecznie. Jeśli demko z inferno byś wrzucił raczej byś wyszedł czysto, bo tam zasadniczo nic nie widać na pełnego bana. DD2 bez czasowek bo już nie pamiętam, 3 akcje wspomagające celowanie Wisienka na torcie przy mirage, nawet już nie patrząc na sam rozrzut bo nie wyróżnia się na tyle co akcją z 11:08 jak strzelasz do typa na spawnie TT, jest tak brzydki przeskok, a po zabiciu powrót celownika w miejsce gdzie był wcześniej. Na to też sa jakieś wytłumaczenia? Ban podtrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 31 Marca #558355 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi