Administrator VisTeR.' Napisano 31 Marca #558338 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Witajcie, klasycznie z okazji Świąt wypadałoby złożyć życzenia :D Jednak jestem już po śniadaniu więc moja wena twórcza jest trochę słabsza. No to lecimy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, dużo zdrówka, kebsików, pieniążków i chęci do grania! Jak widać na forum powoli wprowadzamy zmiany, tak samo dodajemy powoli kolejne serwery W najbliższym tygodniu powinniśmy uruchomić sprawną stronę pod CS 2 i kilka serwerów do niego. Pierwszy już jest A ty co dobrego zjadłeś na śniadanko? Pochwal się! Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 31 Marca #558339 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Nie jadłem śniadanka, czekam na obiad XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 31 Marca #558340 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Najadłem się jak świnia 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 1 Kwietnia #558365 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Wzajemnie i mokrego dyngusa Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 13 Maja #559289 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi