*MiyaGu* Napisano 1 Kwietnia #558401 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Czy podtrzymałeś/aś tradycje dotycząca lania się wodą i wrobieniu kogoś? /No oczywiście, a jak by inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Kwietnia #558402 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Pierwszy raz od 22 lat kogoś oblałem wodą w dyngusa, pranka jeszcze trzeba wymyślić jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 1 Kwietnia #558404 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia no młoda mnie oblała rano, przyjąłem to na wyjebce i spałem dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 1 Kwietnia #558405 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 1 Kwietnia #558407 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 2 Kwietnia Autor #558437 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi