*MiyaGu* Napisano 3 Kwietnia #558466 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jakie jest Twoje najstarsze wspomnienie, które pamiętasz? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Kwietnia #558467 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jak się śmiałam na pogrzebie bo niezbyt ogarniałam co to pogrzeb - miałam około 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Kwietnia #558468 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jak wyzerowałem końcówkę płynu do mycia naczyń ,,Ludwik" i jechałem z mamą i sąsiadem maluchem do szpitala, później pamiętam tylko powrót xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 3 Kwietnia #558470 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jak byłem tyci tyci to zajebałem salto w wannie i miałem szyty luk brwiowy Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 4 Kwietnia #558473 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Ja wyzerowalem szklane wina chyba arizona mialem 4/5 lat i od tamtej pory pije do dnia dzisiejszego Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Kwietnia #558475 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Jak miałem 4 lata i brat się urodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 4 Kwietnia Autor #558477 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi