*MiyaGu* Napisano 4 Kwietnia #558478 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Jaka była Twoja najdziwniejsza wymówka na spóźnienie? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 4 Kwietnia #558479 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Nigdy się nie tłumaczyłem 👑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Kwietnia #558482 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia nie wspominam sobie, zebym kiedys sie tlumaczyl jakos glupio ze spóźnień, zazwyczaj to ja czekam na kogoś, niż ktoś na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 4 Kwietnia #558484 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia żadna, wszedłem z hotdogiem i tylko uwagę dostałem że wyszedłem do kibla wróciłem z szama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Kwietnia #558485 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Nigdy się nie spóźniam, a jeżeli już to sto lat temu za murzynami i powiedziałam prawdę dlaczego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 4 Kwietnia #558486 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia spoznilem sie 44 minuty na lekcie powiedzialem ze zapomnialem gdzie est klasa po 3latch nauki xd Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 5 Kwietnia Autor #558493 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi