Devast Napisano 5 Kwietnia #558500 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia [P] Skąd jesteś? [O] Okolice Koszalina [P] Jaki masz znak zodiaku? [O] nie chce mi się nawet sprawdzać nie interesuje mnie to 😅 [P] Ulubione danie? [O] Schabowy u babci [P] Ulubiony owoc? [O] truskawka /arbuz [P] Co pijesz najczęściej? [O] energetyki [P] Piwo smakowe czy zwykłe? [O] smakowe [P] Wódka czy whisky? [O] wódka (stock, Finlandia) [P] Kebab czy Pizza? [O] kebab [P] KFC czy McDonald? [O] MC [P] Jakie miałeś nicki? [O] r1laxe kiedyś a teraz włodarz poczdamu [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? [O] trudno powiedzieć bo lubię każdego, ale chyba damianek ❤ [P] Za kim nie przepadasz na sieci? [O] nie chce tutaj pisać tego. [P] Co byś zmienił na sieci? [O] wydaje mi się, że wszystko na sieci jest narazie super i nie trzeba nic zmieniać [P] Masz rodzeństwo? [O] mam [P] masz jakieś zwierzę? [O] mam pieska [P] Bot czy pros? [O] bot 🤣 Nominuję @adicss Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi