*MiyaGu* Napisano 10 Kwietnia #558602 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie był @Rey A teraz czas na następną osobę :> Za trochę ponad rok będę już niestety w mojej opinii stary. W cs'a gram dłuższy czas, i grałem tylko na garstce sieci, bo szybko trafiam na fajne serwery i tak już zostaje.Motocykle to jest wolność, tesle i ich autopilot to fajna sprawa. Mieszkam w mieście z ~60k ludzi i do stolicy mam trochę ponad 100km Wiesz o kim mowa? Zgaduj :> Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Kwietnia #558610 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia za mało info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 18 Kwietnia Autor #558707 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi