realsxnnnn Napisano 13 Kwietnia #558646 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): stqq;< Godzina, data zdarzenia: przed chwilką Serwer i mapa: dd2 Opis zdarzenia: ok STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:6892201 Link do demka: https://megawrzuta.pl/download/fac5fb558fcd192500ff2961cee928da.html nie wiem skąd mam ci wziąć 3 demka gdzie mam tylko jedno pozdro xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Kwietnia #558656 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Masz jedno demko, to pozostałe dwa też musisz mieć *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realsxnnnn Napisano 14 Kwietnia Autor #558658 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia gdybym miał 3 demka to bym ci je wstawił panie UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 14 Kwietnia #558660 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia zawsze sa trzy demka na dany sever wiec musisz miec 3 jesli ich nie masz to peszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Kwietnia #558729 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Brak zainteresowania tematem, zamykam. *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Kwietnia #558730 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi