karol1324 Napisano 19 Kwietnia #558753 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Przychodzę z pomysłem zmniejszenia trochę cen skinów bo jeśli komuś zależy na jakimś skinie to musi za niego dać np.5tys a z misji taką kwotę ciężko uzbierać a tym bardziej jak kosa kosztuje 30tys a z wydropieniem jest dosyć ciężko Też mam prośbę o dodanie skinów do jeszcze kilku broni np scout gail I też nie wiem czy się by to udało np na koniec mapy np 3 osoby które zajmują medale dostawały losowego skina bądź poprostu kilka os na koniec dostało jakiegoś skina I co do tych medali nie ma top15 medali a to fajna ciekawostka wy była No i jeszcze mam pomysł o darmowego VIPa na mapę dla losowej osoby One Head dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One Head Napisano 19 Kwietnia #558754 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia jest top15 medali bo sam wczoraj sprawdzałem kto ma topke Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol1324 Napisano 19 Kwietnia Autor #558756 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia U mnie jest czarna strona jak wpisze topmedale Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 19 Kwietnia #558757 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia O to chodzi walić te misje albo kupić kasę żeby kupić skina jaki Ci się podoba Jak by dało radę można dodać skiny do innych broni Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One Head Napisano 19 Kwietnia #558762 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia u mnie działa akurat top15 medali normalnie karol1324 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol1324 Napisano 19 Kwietnia Autor #558763 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2 godziny temu, Deus lo Volt napisał: O to chodzi walić te misje albo kupić kasę żeby kupić skina jaki Ci się podoba Jak by dało radę można dodać skiny do innych broni Nie chodzi o to że walić misje tylko chodzi o to że nikt ci nie uzbiera 5tys na jednego skina Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 19 Kwietnia #558764 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Ale właśni3e o to chodzi jak chcesz jakiś wybrany skin i nie chcesz dropić to możesz kupić Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One Head Napisano 19 Kwietnia #558777 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia i tak te skiny nie wyglądają jakoś super moim zdaniem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 20 Kwietnia #558779 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 17 godzin temu, karol1324 napisał: U mnie jest czarna strona jak wpisze topmedale wada każdej tablicy co się wyświetla jeśli masz niestandardowa rozdzialke. Musisz wpisywać 2krotnie komendę na topke aby się wyświetliła poprawnie, cała. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi