WujekArrow Napisano 20 Kwietnia #558791 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Nick na serwerze: WujekArrow Wiek: 28 lat Znajomość AMXX (0/8) : 4/10 ale szybko sie ucze Doświadczenie: Mieliśmy kiedys serwer cs bylem adminem i sprawdzałem sie Czy posiadasz Steam: Tak oczywiście Link do profilu na steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198212717913/ Kontakt: discord : _blackdeath69_ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Hmmm co tu napisac no to tak . Jestem Kuba spokojny opanowany człowiek z dystansem do siebie. Chciałbym zostać administratorem ponieważ chciałbym pilnować serwera kiedy bede mieć czas wolny, i banować ludzi co graja na cheatach typu (AIM,WH, itp) Prosze o rozważenie mojego podania dziękuje za przeczytanie całej treści . itzLukosz dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 21 Kwietnia #558792 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Mozna dac szanse, Owego gracza widuje czesto I nie stwarza problemow. Ps : GT pokazuje calkiem inaczej prosze sie nie sugerowac, WujekArrow dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 23 Kwietnia #558829 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Twój gt ——> https://www.gametracker.com/player/WujekArrow/145.239.237.104:27415/ Można dać szanse na okres testowy. Amxx łatwy do opanowania, wszystko damy rade wytłumaczyć :> Powodzonka Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Good Weed Napisano 28 Kwietnia #558951 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Znamy się trochę z serwera, często Wujaszka widuję. Konfliktowym graczem nie jest. Obsługa AMXmod nie jest skomplikowana, wszystko połapie. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Maja #559151 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja Popraw GT a następne podanie zostanie przyjęte. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Maja #559152 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi